+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Adresa: NO.128 Gaoxin Road, Grad Baoji, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Industrija Vesti
Dom > Industrija Vesti > Sadržaj
"visoka Volfram više puta", na ukupnu povratni
May 12, 2016

Nedavno, u andquot visoke Volfram repeatedlyandquot; Ukupni oporavak.


Nedavno, u andquot visoke Volfram repeatedlyandquot; Ukupni oporavak. Poslovanja agencije cijena praćenje pokazuje da od 2. prosinca, tvornicu volframit koncentrat cijena 55500 Yuana/tona, rekordno niska cijena povratni 8.82%; Amonijev paratungstate (APT-0) ex tvornica cijena je 86500 Yuana/tona, rekord niske cijene povratni 10.66%; Ferro 70# ex tvornica cijena o $107750/tona, povijesne bagatela odboj 2,38%. Sve u svemu, Volfram tržištu miting je istaknuto, na povjerenje u tržište.


Poslovna zajednica čelika grana ho objesiti Sheng vjeruje da trenutna cijena volframovog odskočiti visoka, uglavnom od strane prethodno Ministarstva prevlast rijetke metale Shouchu očekivanja i zahtjeve specifikacije rude volframa ležišta, rudarski desne strane pozitivan utjecaj politike, uzrokujući Volfram mina ograničena proizvodnja, proizvodnja.


U konačnici, na spot tržištu Volfram proizvodi resursa smanjiti, dogovorila produkciju cijenu. Međutim, linearni crni Volfram koncentrat cijene odskakati, za promicanje nizvodno talioničkim biljka Amonijev paratungstate cijene porastu, cijene za nizvodno željeza volframa, ali poticaj je ograničen. Ovo je uglavnom za taljenje Amonijev paratungstate poluproizvoda, cijena na tržištu sirovina je osjetljiva, tržište odskočio i koncentrati volframa su u osnovi isti. I za ferrotungsten proizvode. Terminala tržištu specijalni čelik usporavanja tržišta čelika, margina kontrakcije, nabave cijene, rezultira ferrotungsten tvornica narudžbe još napušteno, cijena je teško učinkovit oporavak.I iz tehničke analize, volframovog koncentrata i Amonijev paratungstate i ferrotungsten dugoročne korelacije odnosno 0.980 i 0.947, 100, koeficijent korelacije je su održava u više od 0,96, što ukazuje da u osnovi držati sinkronog cijena odnos. Poslovne zajednice indeks cijena iz točke gledišta, od 2. prosinca, i Volfram koncentrat s Amonijev paratungstate robnih indeksa cijena za 11,9, volframovog koncentrata i indeks cijena roba ferrotungsten je 75.93. Dakle, volframovog koncentrata cijene odskakati, uvelike Potaknut Amonijev paratungstate tržišta i za dobitke ograničeno.


S druge strane, prije reli, pad Volfram cijene veće, volframovog koncentrata cijene pale 18.40%, pala 21.36% Amonijev paratungstate (APT-0), ferrotungsten pao 12,84%, oversold odskok, za prije pada, je još uvijek kap u moru, tržišne cijene još uvijek ispod crte izbiti ravan, poduzeće opstanak i dalje teško.


Prema novinar, prisutni Jiangxi poduzeće sposoban ponuda 95000 Yuana/tona cijeni, postoje također cijena 85000 Yuana/tona ponuda tvrtke, tržišna cijena je više kaotičan, uglavnom kako bi razgovarali o transakciji.


Ho objesiti Sheng je Volfram tržištu trenutno ima doista u fazi oporavak tržišta, poduzeća su isto tako sretna da vidi tržište oporaviti, ali predmet usporavanja terminala potražnje i troškova proizvodnje na razini poduzeća, poduzeća za tržište klinču posao cijena oprezniji, kupci da bi cijene kupiti fenomen također povećan , tržište promet više nego jednu debatu, posrijedi je u iščekivanju to prosinac Volfram cijene i dalje održavati rastućeg trenda, ali je fenomen grada cijena je postupno širiti i općenito. Ubrzo nakon Volfram cijene rastu prostor će smanjiti i koncentrirati vršni ili u 60000 Yuana/tona, APT-0 92000 Yuana/tona, ferrotungsten u 110000 Yuana/tona.[[JS_BodyEnd]]